DEUREN VAN "HEALING THROUGH AWARENESS" ZIJN GEOPEND

SCHRIJF JE IN

SCHRIJF JE IN

Ik ben Sylvie!

Ik ben gecertificeerd Energy Healer, Transformatie & Manifestatie Coach. Energie is mijn passie! Energie is Magie! Het beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag! Want Energie = Magie

hey there

ACTIVEER, VISUALISEER, MANIFESTEER!

6 GEHEIMEN VOOR EEN magische RELATIE

KOOP NU

KOOP NU

MIJN WERKBOEK

KOOP NU

MIJN ZEER GEWILD WERKBOEK ALS E-BOOK (PDF)

KOOP NU

DEZE DOE IK MAAR 1X PER JAAR

MEER INFO

TIPS & TRICS

WAT IS ENERGETISCH REINIGEN EN HOE WERKT HET?

July 30, 2023

Ik kan best begrijpen dat je als je nog niet veel met energie bezig bent geweest en hoort over dit onderwerp, dat je het in Keulen hoort donderen. Energie is altijd al mijn passie geweest en sinds 2006 ben ik een gecertificeerd energie healer die op regelmatige basis ook mijn eigen energie, die van mijn gezin en mijn huis reinigt. 

Wat is energetisch reinigen?

Energetisch reinigen houdt in dat jij niet alleen jezelf maar ook je woonomgeving reinigt en dus vrij maakt van energieën, die jou niet meer dienen. Dit kan gaan bijvoorbeeld over energieën gaan die in je aura vastzitten, zoals bijvoorbeeld negatieve gedachten en entiteiten of energieën van anderen. Maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld naar een nieuwe woning verhuist en dan is het belangrijk dat je deze ook altijd even energetisch reinigt. Je neemt dus afscheid en afstand van oude energie, die jou belemmert in jouw groei! Je kunt het letterlijk en figuurlijk als een grote schoonmaak zien! Alles is daarna weer fris en je hebt weer ruimte gemaakt om te groeien.

Waarom is energetische reinigen zo belangrijk?

Ben je wel eens in een opperbeste stemming geweest en iemand tegengekomen die erg negatief was? Kon jij je energie voelen verschuiven? Merkte je dat je eens zo positieve energie een beetje wegvloeide? Onthoud dat alles uit energie bestaat. Net als een griep kan negatieve energie zich van persoon tot persoon verspreiden.

Wie heeft er aurareiniging nodig?

Even je geheugen opfrissen: je aura is je energetische veld dat je lichaam omringt. En hoewel sommige mensen beweren dat het er niet is, is het er echt wel! Jij kunt door te oefenen een aura zien of waarnemen! 

Elk levend wezen op aarde heeft trouwens een aura. Niet alleen mensen, maar ook dieren, bomen, planten… Je kunt d.m.v. training het niet alleen waarnemen, maar ook letterlijk voelen.

We hebben zelfs de kracht om onze aura’s uit te breiden en in te trekken als we bijvoorbeeld op een drukke plaats komen waar veel mensen aanwezig zijn. Maar niet alleen dat, een gezonde aura omringt onze volledige lichaam, maar in een aura kunnen ook gaten ontstaan wanneer er ziekte is of wanneer er negatieve energieën te lang in je aura vastzitten.

De vraag is dus eigenlijk niet wie zijn aura moet reinigen, maar wanneer we onze aura moeten reinigen.

Wat zijn de voordelen van het reinigen van je aura?

1.

Het versterkt de verbinding met jezelf.

Eén van de grootste voordelen van het reinigen van je aura is dat het je in staat stelt om terug te keren naar jezelf wanneer je je niet verbonden voelt. Je verbindt je weer met je eigen energie en elke verstoring in je persoonlijke veld wordt geneutraliseerd en gedesintegreerd. Het herstelt het welzijn en je komt weer in balans.

2.

Het biedt aarding en bescherming.

Het reinigen van de aura kan ons ook een gevoel van geaardheid en bescherming geven. Hoe meer je geaard bent, hoe beter je ook beschermd bent! Het gaat hier niet om ‘bescherming’ vanuit een plaats van angst, maar eerder vanuit zelfliefde. Zie het als een bad nemen of je huis schoonmaken. Dat doe je toch ook! 

3.

Het kan een positieve invloed hebben op de wereld om je heen

Als we de eerder genoemde aarding, bescherming en sterkere verbinding met onszelf in overweging nemen, komt dit allemaal samen zodat we positiever in de wereld om ons heen en in onze relaties kunnen verschijnen. We kunnen onze aura niet per se zien, maar wel kunnen het zeker wel voelen. Dit leer je bijvoorbeeld in de cursus Pranic Healing, waar jij je aura leert voelen en reinigen! Het resulteert in een constante uitwisseling van informatie tussen jou en iedereen om je heen.

“Dus ik denk ook dat het kan helpen bij duidelijke communicatie of duidelijke uitwisseling van informatie tussen jouw velden en de andere onzichtbare velden waarmee je in contact staat en dat beïnvloedt dan jouw impact op de wereld om je heen en de impact van anderen op jou” legt ze uit.

Wie heeft er aurareiniging nodig?

Even je geheugen opfrissen: je aura is je energetische veld dat je lichaam omringt. En hoewel sommige mensen beweren dat het er niet is, is het er echt wel! Jij kunt door te oefenen een aura zien of waarnemen. Dit leer je ook in de 3 maanden cursus Healing Through Awareness

Zoals spiritueel adviseur en intuïtief mentor Diana Zalucky aan MBG vertelt: “Elk levend wezen op aarde heeft een aura. Een aura is een energieveld dat je kunt ervaren door middel van een reeks kleuren, die correleren met het chakrasysteem en die kun je ook letterlijk voelen.”

Ze legt uit dat we de kracht hebben om onze aura’s uit te breiden of in te trekken, maar ook om er gaten in te maken en op te vullen – zelfs per ongeluk of onbewust. “Net zoals we onze fysieke lichamen hebben, hebben we ook emotionele, spirituele en mentale lichamen die als een gelaagde luchtbel om onze fysieke vorm heen liggen. Die bel kan op elk moment op basis van hoe je je voelt en de omgeving waarin je je bevindt veranderen” zegt Zalucky.

De vraag is dus eigenlijk niet wie zijn aura moet reinigen, maar wanneer we onze aura moeten reinigen.

Hoe kun je je aura reinigen?

1.

Gebruik helende kristallen

Ik gebruik bijvoorbeeld heel graag helende kristallen om mijn aura mee te reinigen. En aangezien aura’s nauw verbonden zijn met de chakra’s, zou het ook logisch zijn om kristallen te gebruiken die, afhankelijk van je behoeften, met de individuele chakra’s werken.

2.

Gebruik je eigen adem

Je eigen ademhaling is een ongelooflijk hulpmiddel om je energieveld te reinigen of om energie erin te verplaatsen.

Er zijn verschillende ademhalingstechnieken, zoals bijvoorbeeld Pranayama Breathing of diepe buikademhaling. Maar je kunt bijvoorbeeld ook het volgende doen:

  • Sluit je ogen en adem diep in.
  • Stel je bij het inademen voor dat je al je eigen positieve energie en levenskracht terugroept.
  • Stel je bij de uitademing voor dat je alles uitademt wat negatief is, wat je hebt opgepikt dat niet van jou is – alles van een andere tijd of plaats.
  • Herhaal dit minstens een paar ademhalingen lang of zo lang als je nodig hebt om het gevoel te krijgen dat je aura weer helder is. Elk van die ademhalingen reinigt je.

3.

Aard jezelf in de natuur

Ga alleen de natuur in, maak een wandeling in een bos of in een park. Het groen van de natuur is tevens ook de kleur van healing! Je kunt de ademhalingsoefening van punt 2 ook heel goed in de natuur doen. Je kunt bij de inademing erbij denken dat de natuur je zuivere helende energie geeft. 

4.

Maak gebruik van wierook of salie smudge

Zet alle ramen van je huis open en brandt een wierookstokje. Ga eerst met het stokje langs je lichaam en zeg een intentie dat al wat niet van jou is loslaat van je aura. Je kunt dit ook doen met salie en je energetisch lichaam smudgen. 

Daarna laat je het wierook gewoon verder opbranden en zeg je de intentie dat alles wat niet van jou (of jouw gezin) is en dat zich in het huis bevindt nu het huis moet verlaten.

5.

Mediteer

Door te mediteren ontvang je een grote hoeveelheid zuivere energie die door je energiekanalen stroomt en zo het negatieve uitdrijft. 

Er is natuurlijk nog veel meer. Maar met het bovenstaande ben je zeker al goed op weg! 

Transformeer je negatieve e-moties naar positieve e-moties met deze geweldige tool!

Deze super tool helpt je om stapsgewijs uit een negatief gevoel te komen en deze energie te transformeren naar een positief gevoel. Je leert hierdoor in het NU leven en los te laten van die zware e-moties!

energie obsessed, schrijfster van #1 boek, houdt ontzettend van groenten

Hi, ik ben Sylvie!

Ik hou van alles wat met ENERGIE te maken heeft! Of beter gezegd, ik ben geobsedeerd door energie! Het is iets MAGISCH en je kan er alles mee toveren! Vind je me gek door hetgeen ik je vertel? No problem! Ik ben ook een tikkeltje gek! Gek van ENERGIE, gek van de NATUUR, gek van de MENS, gek van mijn LEVEN! Een 17 jaar geleden ben ik begonnen met Energy Healing. Dit is uitgegroeid tot een enorme passie. Energie beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag!
Want Energie = Magie