DEUREN VAN "HEALING THROUGH AWARENESS" ZIJN GEOPEND

SCHRIJF JE IN

SCHRIJF JE IN

Ik ben Sylvie!

Ik ben gecertificeerd Energy Healer, Transformatie & Manifestatie Coach. Energie is mijn passie! Energie is Magie! Het beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag! Want Energie = Magie

hey there

ACTIVEER, VISUALISEER, MANIFESTEER!

6 GEHEIMEN VOOR EEN magische RELATIE

KOOP NU

KOOP NU

MIJN WERKBOEK

KOOP NU

MIJN ZEER GEWILD WERKBOEK ALS E-BOOK (PDF)

KOOP NU

DEZE DOE IK MAAR 1X PER JAAR

MEER INFO

Alignment

HOE WEET IK OF IK IN ALIGNMENT BEN

July 30, 2023

Heel vaak krijg ik van cursisten de volgende vraag:

“Sylvie, hoe weet ik nu of ik in alignment ben en of die Wet van aantrekking ook voor mij werkt? Hoe doe jij dat? Hoe creëer jij een succesvolle mindset en hoe zorg jij ervoor dat jij alles gaat aantrekken wat jij zo graag wilt?”

Kijk, als je iets wilt bereiken in je leven, iets wilt manifesteren en dat niet lukt, dan staat er duidelijk iets in de weg! In de cursus Healing Through Awareness gaan we dus eerst op zoek naar wat er bij jou in de weg staat.

Weerstand houd je tegen!

Naar mijn mening is er maar één ding dat er bij jou heel duidelijk in de weg kan staan! Dat ene ding is je weerstand. Weerstand zijn belemmerende overtuigingen of belemmerende gedachten, die je afhouden van wat jij zo graag wilt omdat je het zelf niet gelooft. Het zijn negatieve emoties of zelfs zelfdestructieve gedachten waarmee jij je bent gaan identificeren. Je gelooft niet dat je het kunt of je gelooft niet dat het iets voor jou is, ook al wil je het nog zo graag. En deze gedachten weerhouden jou omdat je misschien denkt dat je er niet klaar voor bent, omdat je denkt dat het je toch niet gaat lukken, omdat je toch altijd afhaakt en het nooit tot een succes hebt volbracht… Weet je, het kan van alles zijn dat door je hoofd spookt! 

Neem geïnspireerde actie!

Alles kan een belemmering voor jou vormen. Eigenlijk alles wat niet te maken heeft met het tegenovergestelde! Maar wat is nu eigenlijk het tegenovergestelde? Nou hiermee bedoel ik dus overvloed, abundance, onthecht zijn, vertrouwen hebben in jezelf, geloven in jezelf, houden van jezelf, alles wat er nodig is om succesvol te zijn, wat er nodig is om gelukkig te zijn, wat er nodig is om over je verdriet heen te komen, om die persoon die je pijn heeft gedaan los te laten, om alles te kunnen manifesteren wat jij maar wilt. Dus alles wat je in de weg staat om de inspiratie te ontvangen waardoor jij actie kunt ondernemen. Dit noemen we ook wel Inspired Action. Misschien heb je die term al weleens vaker gehoord. Inspired Action komt vanuit je Hogere Zelf. Inspired Action is je intuïtie die tegen je praat, het is de manier hoe jij iets doorkrijgt vanuit je Hogere Zelf! Want zodra jij in contact staat, in alignment bent met je Hogere Zelf, loopt je leven veel soepeler, veel zachter omdat jij dan meer leeft in de energie die je hart laat zingen!

Laat die controle los!

Maar goed, naast die belemmerende gedachten is er ook nog het aspect van controle. We willen vaak de controle over alles hebben, over ons leven, onze toekomst en zelfs over het gedrag van andere mensen. En juist deze behoefte aan controle is jouw verzet tegen wat IS of wat MAG ZIJN.

Ken of herken je deze uitspraak? 

Waar weerstand is, is ook lijden

Lijden ontstaat door jouw verzet tegen de situatie of jouw verzet tegen de emotionele of fysieke pijn! Jouw verzet tegen de realiteit! Je wilt de realiteit niet onder ogen zien, dus verzet jij je ertegen! Dat is hetgeen dat je pijn doet! 

Controle is jouw manier om te voorkomen dat er zogenaamd slechte dingen zouden kunnen gebeuren. Want de drang tot controle zit direct geworteld in de angst voor wat je denkt dat er zou kunnen gebeuren als jij je er niet mee bemoeit. Snap je wat ik bedoel? 

Het is het enige waardoor jij je beter voelt, want een zekere vorm van voorspelbaarheid *voelt* als minder bedreigend voor je hersenen.

Jezelf voortdurend proberen te beschermen tegen de stress van zowel echte als ingebeelde bedreigingen kan uiteindelijk erg uitputtend en erg overweldigend zijn.

Dit zorgt ervoor dat we vergeten te genieten van het leven, van het moment, van het NU! Maakt dit je nu rustiger of maakt je dit juist meer gestrest? Wat denk jij?

Precies! Het is vermoeiend, het is stressvol en het is onhoudbaar!

We kunnen simpelweg niet alles in het leven beheersen. Vooral niet de zaken die buiten onszelf liggen! Dit is onmogelijk! We zouden beter kunnen aanleren wanneer we moeten stoppen met het willen hebben van controle hebben en wanneer het los te laten.

Je weet dat je de dingen om je heen niet altijd kunt beheersen en er krampachtig aan vasthouden doet je lijden! Waar je wel op kunt letten, is de manier waarop je reageert. Want DAT is waar je kracht ligt.

Het is veruit de enige manier om je innerlijke rust te herstellen en het los te laten.

Wij mensen willen altijd maar aan alles een betekenis geven. We doen dit heel vaak onbewust en staan hier vaak ook niet bij stil. We nemen de omgeving waar én koppelen hier meteen een betekenis aan. In dit geval is het probleem dat we interpreteren wat we waarnemen. We interpreteren door middel van onze eigen ervaringen! 

Waarnemen = voor waar aannemen

Het interpreteren van een al dan niet nieuwe situatie gebeurt steeds op basis van jouw eigen eerdere ervaringen, jouw eerdere trauma’s, jouw eerdere pijnen, jouw eigen gekleurde bril. Je neemt iets waar en geheel onbewust wordt het in een fractie van een seconde beïnvloed door bepaalde associaties die je er zelf eerder bij hebt gevormd, door al hetgeen jij al hebt meegemaakt, hebt gezien of hebt ondervonden! Deze associaties voelen aan als waar, maar zijn ze dat ook? 

elke cel in ons lichaam bevat herinneringen!

In de online cursus Healing Through Awareness leer je dat dit je pijnlichaam is, dat getekend is door al jouw eerdere pijnlijke ervaringen! In de Indiase filosofie noemen ze dit Samskaras of Sanskaars wat mentale indrukken, herinneringen of psychologische inprentingen zijn. De cellen in ons lichaam bevatten deze herinnering aan onze ervaringen. En dergelijke afdrukken staan in de hindoetraditie bekend als Samskara’s of Sanskaars. Het is een energetische residu van onze emotionele littekens en zouden de hoofdoorzaak zijn van onze huidige emotionele en fysieke toestand.

Als jij in full alignment wilt leven, moet je dus leren om deze beperkingen los te laten of te omarmen. Dit is wat we gaan doen in mijn 13-weekse programma Healing Through Awareness! We duiken 3 maanden lang in intensief, diep helend en herprogrammerend werk, gericht op onderbewuste herprogrammering, healing van het pijnlichaam, ego acceptatie, mindset meesterschap, koesteren van je Ware Ik en vibrationeel leven op een hoog niveau!

Nu moet ik er wel meteen bij vertellen dat we al een paar keer de pilot met een groep prachtige mensen hebben gedraaid! En hetgeen me wel opvalt is dat deze cursus echt NIET geschikt is voor mensen die nog niet veel of diepgaand voorwerk hebben gedaan. Je bent bij deze dus gewaarschuwd! Mocht dit het geval zijn, koop deze cursus dan niet! Deze mensen klappen dicht, het is te overweldigend, te confronterend, te zwaar spiegelwerk! En zelfanalyse is echt nodig als jij wilt groeien, want jij moet weten waar je pijnpunten zitten zodat je deze met liefde kunt omarmen en kunt vergeven! Dus als jij al ervaring met introspectie hebt, dan is deze cursus echt iets voor jou! 

Bij deze 3-maandse cursus gebruiken we een werkboek van meer dan 270 pagina’s die bomvol staan met oefeningen en de reacties die ik kreeg waren “Sylvie jouw cursus en werkboek zijn echt een parel! Ik ben zo onder de indruk! Wow echt een masterpiece! Het is een waanzinnig prachtig werkboek! Nog nooit zoiets gezien! Je zou het apart kunnen verkopen! You’re a champ!”

Dit zijn de lieve woorden, die ik heb mogen ontvangen. Dus, als jij interesse hebt om in Full Alignment te leven, te transformeren van waar je nu staat naar een opgebloeid persoon die liefde voor zichzelf en voor anderen heeft? Wil jij intensief, diep helend en herprogrammerend werk doen, je onderbewuste gericht herprogrammeren, je pijnlichaam healen, je Ego accepteren, aan mindset meesterschap doen, je Ware Ik leren koesteren en vibrationeel leven op een hoog niveau? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Je kunt je nu via deze link hier inschrijven!

Transformeer je negatieve e-moties naar positieve e-moties met deze geweldige tool!

Deze super tool helpt je om stapsgewijs uit een negatief gevoel te komen en deze energie te transformeren naar een positief gevoel. Je leert hierdoor in het NU leven en los te laten van die zware e-moties!

energie obsessed, schrijfster van #1 boek, houdt ontzettend van groenten

Hi, ik ben Sylvie!

Ik hou van alles wat met ENERGIE te maken heeft! Of beter gezegd, ik ben geobsedeerd door energie! Het is iets MAGISCH en je kan er alles mee toveren! Vind je me gek door hetgeen ik je vertel? No problem! Ik ben ook een tikkeltje gek! Gek van ENERGIE, gek van de NATUUR, gek van de MENS, gek van mijn LEVEN! Een 17 jaar geleden ben ik begonnen met Energy Healing. Dit is uitgegroeid tot een enorme passie. Energie beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag!
Want Energie = Magie