DEUREN VAN "HEALING THROUGH AWARENESS" ZIJN GEOPEND

SCHRIJF JE IN

SCHRIJF JE IN

Ik ben Sylvie!

Ik ben gecertificeerd Energy Healer, Transformatie & Manifestatie Coach. Energie is mijn passie! Energie is Magie! Het beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag! Want Energie = Magie

hey there

ACTIVEER, VISUALISEER, MANIFESTEER!

6 GEHEIMEN VOOR EEN magische RELATIE

KOOP NU

KOOP NU

MIJN WERKBOEK

KOOP NU

MIJN ZEER GEWILD WERKBOEK ALS E-BOOK (PDF)

KOOP NU

DEZE DOE IK MAAR 1X PER JAAR

MEER INFO

Knowledge

WAAROM IS KENNIS VAN ENERGIE ZO BELANGRIJK?

July 28, 2023

Alles wat ons oog ziet en zelfs wat ons oog niet ziet, bestaat uit energie! Wij mensen in onze fysieke tastbare vorm bestaan ook volledig uit energie. Maar niet alleen wij! Alles in het Universum bestaat uit een bepaalde vorm van energie! We leven als het ware in een oceaan van energie. Zo heb je goede, positieve of zuivere energieën, maar zo heb je ook negatieve of vervuilde energieën. Het is een dualiteit van energie. 

Het lichaam heeft verfijnde trillingsvertalers

Ons lichaam is geboren met zulke nauwkeurige en verfijnde trillingsvertalers dat je er zelfs altijd onbewust van bent dat je ze hebt of dat je ze gebruikt om je realiteit te bepalen! We leven in een trillende, vibrerende wereld en alles wat je waarneemt komt door jouw vermogen om trillingen te interpreteren!! Zo gebruiken we onze zintuigen die een bepaalde vorm van energie omzetten. Je ogen zetten vibraties om en daardoor heb je een gezichtsvermogen. Je trommelvlies in je oor is je geluidsantenne en vangt geluidstrillingen op. Je neus interpreteert bepaalde vibraties en daardoor heb je reukvermogen! Maar niet alleen onze zintuigen zetten energie om. 

Ons fysieke lichaam is omgeven door ons energetisch lichaam oftewel onze aura. Deze aura is voor vele mensen onzichtbaar, maar dat maakt het niet minder echt! Want via ons energetisch lichaam interpreteren we energieën uit onze omgeving het eerst! Op deze manier voel je of je iemand mag of niet. Of iemand liegt of die persoon de waarheid spreekt. Je kan ook aanvoelen of een omgeving goed of slecht is.

De functie van Prana of Chi

‘Prana’ is een Sanskriet woord en betekent ‘vitale levensenergie’. Het is de levensenergie die je nodig hebt om te kunnen bestaan, om te kunnen overleven. In Oosterse stromingen staat Prana ook wel bekend als Chi, Qi of Ki, Tai Chi, Qi Gong werken allemaal op verschillende manieren met deze levensenergie.

Nu, waarom is je prana zo belangrijk? Als je prana een goede doorstroming heeft, kan je zeggen dat je een gezond lichaam hebt. En wanneer stroomt je prana dan minder goed, wel dat is simpel … als je blokkades hebt op zowel fysiek, als mentaal of emotioneel vlak! De levensenergie of prana houdt het lichaam sterk, gezond en in leven. De 3 belangrijkste bronnen van levensenergie of prana zijn: de zon, de lucht en de aarde.

De functie van Prana of Chi

Zoals ik net al schreef, bestaat alles wat je met het blote oog kunt zien en zelfs wat ons blote oog niet ziet, uit energie. Onze organen in ons lichaam, waar iedere cel elektrisch pulseert en daarom ook elektromagnetische velden uitzendt, werken coherent met elkaar. Zolang deze cellen in balans zijn, is ons lichaam gezond, maar zodra dit uit balans raakt, worden we ziek. Dit uit balans zijn kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Je kunt hierbij denken aan stress, te veel werk, slechte voeding, wonen in een omgeving waar er sterk vervuilde lucht is, te lang aanhoudende negatieve gedachten, traumatische ervaringen uit het verleden, werken of leven in een negatieve omgeving of zelfs een negatieve emotionele omgeving.

Zoals we al weten vibreert in de natuur alles en is de trillingsfrequentie van de natuur hoog en zuiver. Als ons lichaam gezond is, heeft het ook een hogere trillingsfrequentie dan wanneer ons lichaam ziek is. Daarom is het altijd belangrijk om naar je lichaam te luisteren. 

Je vibratie hoog houden

In het boek Power vs Force van David R. Hawkins wordt aangegeven dat een virus rond de 5,5Hz vibreert en niet kan overleven in een omgeving die op of boven de 25,5Hz vibreert! Zo hebben alle ziektes, negatieve gedachten en negatieve emoties een lage frequentie! Dus een griep kan niet overleven in een lichaam met een hoge energievibratie! 

Om terug te komen op negatieve gemoedstoestanden of emoties, geef ik je nu enkele voorbeelden:

  • Angst zit tussen de 0,2 tot 2,2Hz.
  • Irritatie zit tussen de 0,9 tot 6,8Hz. 

Maar laten we dan nu eens het tegenovergestelde bekijken:

  • Zo heb je generositeit want rond de 95Hz zit.
  • Dankbaarheid, liefde en compassie zitten rond de 150Hz en hoger!
  • Liefde voor alle wezens zit rond de 150Hz en hoger.
  • En als kers op de taart scoort een onvoorwaardelijke en Universele liefde een mooie 205Hz.

Wil je dus in een gezond lichaam hebben waar geen virus, ziekte of negatieve gemoedstoestand vat op heeft? Dan kun je al beginnen met je energie boven de 25,5Hz te houden. En dit is echt helemaal niet moeilijk als je bedenkt dat dankbaarheid al op 150Hz zit!

Waarom is kennis van energie zo belangrijk

Nu je weet hoe energie je leven kan bepalen, is het ook van belang dat je weet hoe je energie kunt transformeren. Vanuit het holisme is alles verbonden met elkaar en bestaat alles uit energie. Er is wat betreft energie geen begin en geen eind. Het kan enkel overgaan in een andere vorm van energie, het kan transformeren! Jij kunt het transformeren! Jij kunt dat doen met jouw vibratie! Jouw eigen trillingsfrequentie. 

Als jij in een dip zit, kun jij jouw energie transformeren naar een hogere frequentie zodat je weer gelukkiger kunt zijn. Wil jij dit graag leren? Neem dan een kijkje bij de 13-weekse cursus waar we diep helend werk doen en stelselmatig jouw vibratie verhogen naar een meer verfijnde frequentie. Dit zorgt ervoor dat jij bewuster in het leven zal staan met als gevolg je er gelukkiger van wordt.

Maar als je relatie in een dip zit, dan kun je ook deze energie transformeren naar een balans tussen jullie beiden. Hier heb ik een minicursus voor gemaakt. De oefeningen, die in deze cursus staan, gaan jullie liefde 200% verbeteren, sterker maken en jullie relatie zal nog liefdevoller worden! Cursisten, die deze cursus als koppel hebben gevolgd, zijn allemaal weer zo gelukkig in hun relatie! Je mag deze cursus echt niet missen. Het is niet alleen goed voor koppels waarvan hun relatie in een dipje zit, maar ook voor koppels die hun relatie nog magischer willen versterken! Check zeker dit als jij je liefde wilt versterken.

Transformeer je negatieve e-moties naar positieve e-moties met deze geweldige tool!

Deze super tool helpt je om stapsgewijs uit een negatief gevoel te komen en deze energie te transformeren naar een positief gevoel. Je leert hierdoor in het NU leven en los te laten van die zware e-moties!

energie obsessed, schrijfster van #1 boek, houdt ontzettend van groenten

Hi, ik ben Sylvie!

Ik hou van alles wat met ENERGIE te maken heeft! Of beter gezegd, ik ben geobsedeerd door energie! Het is iets MAGISCH en je kan er alles mee toveren! Vind je me gek door hetgeen ik je vertel? No problem! Ik ben ook een tikkeltje gek! Gek van ENERGIE, gek van de NATUUR, gek van de MENS, gek van mijn LEVEN! Een 17 jaar geleden ben ik begonnen met Energy Healing. Dit is uitgegroeid tot een enorme passie. Energie beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag!
Want Energie = Magie