Van Pijn uit het Verleden naar Onbelemmerd Manifesteren

Dé Ultieme Formule!

Ontdek Hoe Je Emotionele Bagage Loslaat en Jouw Dromen Realiseert!

EEN TECHNIEK DIE IK IN AL MIJN COACHINGSSESSIES GEBRUIK EN WAAR MIJN KLANTEN ENORM VEEL SUCCES MEE BEHALEN.

LEER JEZELF OP EEN DIEPER NIVEAU BEGRIJPEN, HERONTDEKKEN EN HERPROGRAMMEREN

ONTDEK HOE JE STAPPEN ZET NAAR JOUW IDEALE ZELF EN EEN MAGNEET WORDT VOOR SUCCES

BEGIN MET HET LOSLATEN VAN JE MENTALE BLOKKADES, ZODAT NIETS MEER IN DE WEG STAAT TUSSEN JOU EN JOUW DROOMLEVEN

LEER MANIFESTEREN OP DE CORRECTE MANIER, MET BEHULP VAN WETENSCHAP EN NEUROWETENSCHAP


NU tijdelijk voor €47 i.p.v. €386,99 →

ready to level up your THING?

“Sylvie ademt dit, ze is dit! En dat maakt het zo bijzonder!”

Na het lezen van Sylvie's boek, de nieuwe bijbehorende online video's  en het doorlopen van de oefeningen, voelde ik toch de behoefte aan extra ondersteuning. Ik besloot Sylvie te vragen voor privécoaching, omdat ik niet goed functioneer in groepsverband. Ik kan je vertellen dat ik geen seconde spijt heb gehad! Sylvie is zo empathisch en voelt je behoeften perfect aan. Ze voorziet je van de meest geweldige tools om verder te gaan. Privécoaching is natuurlijk niet goedkoop, maar ik kan het ten zeerste aanbevelen! Het is elke cent waard!

Natasha

“Ik kan niemand anders dan Sylvie aanwijzen als perfecte Coach!”

Sylvie is een bijzonder persoon, je voelt je zo op je gemak bij haar. Ze straalt zoveel liefde uit en deelt deze met jou. Tijdens mijn privécoachings heeft ze me een techniek geleerd die mijn leven 180° heeft doen veranderen. Ik pas het elke dag toe en zie nog steeds de synchroniciteiten in mijn leven verschijnen. Ik ben van een dieptepunt in mijn leven gegaan naar weer enthousiast in het leven staan! Ontzettend dankbaar dat deze prachtvrouw mijn coach is! Ik zou me geen ander kunnen wensen! 

MONIQUE

all the details

Geen half werk meer! Pak het complete plaatje aan!

Ontdek hoe je binnen één maand jouw leven 180° kunt transformeren met 'Personal Mindset & Destiny Rewriter': een hands-on gids die je krachtige oefeningen biedt om los te laten en jouw bestemming te herschrijven, voor een leven vol vervulling en vreugde. Wanneer je 'Personal Mindset & Destiny Rewriter' combineert met Align Attune Allow, krijg je de ultieme formule in handen voor een radicale transformatie!

Leer effectieve strategieën om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Leer hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en een mindset kunt cultiveren die je leidt naar succes en geluk.

Leer technieken om zelfsabotage te herkennen en te overwinnen, zodat je vol vertrouwen stappen zet richting jouw doelen.

IK WIL geen half werk →

Leer hoe je jouw mindset kunt transformeren van beperkend naar ondersteunend, zodat je obstakels overwint en jouw dromen realiseert.

Ik kon maar moeilijk accepteren dat mijn huwelijk voorbij was en dat ik mijn kinderen minder zou zien. Mijn gedachten waren constant vervuld van negativiteit en zelftwijfel. Op een dag kwam ik toevallig terecht bij Sylvie's podcast "Positief Denken! Hoe doe jij dat?" en haar woorden raakten me diep. Ze sprak over haar boek en de transformatie die het kon brengen, en dat was precies wat ik nodig had. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets leek echt te helpen. Sylvie's boek en bijbehorende meditaties waren mijn laatste redmiddel, en ik ben zo dankbaar dat ik ze heb gevonden. Dagelijks besteedde ik tijd aan de oefeningen in het boek en de meditaties, en langzaam begon ik verandering te merken. Ik leerde om mijn gedachten te sturen en mijn focus te verleggen van wat ik niet kon veranderen naar wat ik wel kon veranderen. Het proces van loslaten was niet gemakkelijk, maar met Sylvie's begeleiding voelde ik me gesteund en gesterkt. Dankzij Sylvie is niet alleen mijn innerlijke wereld getransformeerd, maar ook mijn externe relaties hebben een positieve wending genomen. Mijn relatie met mijn ex-vrouw is verbeterd en we kunnen nu op een veel harmonieuzere manier met elkaar communiceren. Bovendien geniet ik nu enorm van de momenten die ik doorbreng met mijn kinderen. Sylvie's begeleiding heeft mijn leven op zoveel manieren verrijkt en ik ben haar eeuwig dankbaar voor de waardevolle lessen die ze me heeft geleerd.

NA MIJN SCHEIDING BEVOND IK ME OP EEN DIEPTEPUNT IN MIJN LEVEN.

Tom

I feel you!

Of het nu angst, frustratie, onzekerheid, depressie of een laag zelfbeeld is - één gemeenschappelijke vijand verstikt je: STRESS!

Stress is een stille sloper die vele vormen aanneemt en elk aspect van jouw leven kan beïnvloeden. Het is de bron van jouw angsten, jouw twijfels, en jouw diepste zorgen. Het dringt door in elk aspect van jouw bestaan, van jouw gedachten tot jouw emoties, en laat je uitgeput en machteloos achter.

Met de juiste ondersteuning en bewezen strategieën kun jij jouw stress overwinnen en jouw leven naar een staat van rust, veerkracht en vervulling. Laat stress niet langer de controle over jouw leven hebben. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van stress en vol van mogelijkheden. Je verdient het om gelukkig en gezond te zijn, en ik ben hier om je te helpen om dat te bereiken. Samen nemen we die stap naar jouw beter leven!


IK WIL DE ULTIEME FORMULE →

Wil jij nog het halve werk doen?

 'Personal Mindset & Destiny Rewriter' gecombineert met Align Attune Allow, geeft je dé Ultieme Formule in handen voor een radicale transformatie!

Dé Ultieme Formule!

SYLVIE 
GECERTIFICEERD ENERGY HEALER TRANSFORMATIE & MANIFESTATIE COACH

Met meer dan 18 jaar ervaring in Energy Healing en duizenden uren aan coaching & healing van prachtige individuen, ben ik een vertrouwd gezicht in de wereld van energiewerk.

Mijn toewijding en deskundigheid stellen mij in staat om mensen succesvol te begeleiden naar hun beste leven door middel van praktische oefeningen, die zelfs voor mijn eigen kinderen haalbaar zijn.

Mijn missie is om jou te inspireren, empoweren en begeleiden naar een leven van vervulling, overvloed en vreugde. Met mij aan je zijde, is succes gegarandeerd.

Samen zullen we jouw innerlijke kracht ontketenen en jouw potentieel verwezenlijken. Bereid je voor om onder mijn deskundige leiding te transformeren en een leven van geluk, succes en vervulling te omarmen.

Dit ben ik

Sylvie

“Het heeft mijn leven veranderd van angst naar geloof in mezelf!!”

Sylvie's boek heeft mijn leven veranderd! Ik worstelde dagelijks met angst en zelftwijfel, maar haar praktische oefeningen en liefdevolle begeleiding hebben me geholpen om mijn angsten te overwinnen en in mezelf te gaan geloven. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en vol vertrouwen om mijn dromen na te jagen. Dank je, Sylvie, voor jouw geloof in mij!

JULIE

“Ik zat vast in een sleur en kon geen voldoening meer vinden!”

Ik zat vast in een leven zonder voldoening en kon niet meer genieten van de simpelste dingen.  Maar dankzij haar praktische oefeningen besefte ik dat ik mijn eigen leven creëerde. Ik nam weer de controle in eigen handen, deed dagelijks de oefeningen en meditaties. Nu leef ik elke dag vol energie en vreugde, alsof de zon altijd schijnt! ! Sylvie, bedankt voor het teruggeven van mijn levensvreugde!

Anita

Dé Ultieme Formule is voor Jou    

Jij het Totale Plaatje wilt aanpakken...

Je moe bent van half werk te doen...

Je eindelijk de Sleutel voor je Ideale Leven wilt...

als:

Je klaar bent voor een Radicale Transformatie...

ik ben er klaar voor →

Personal Mindset &
Destiny Rewriter

GRATIS MASTERCLASS

Roadmap to

Claim nu Personal Mindset & Destiny Rewriter en grijp onmiddellijk deze essentiële bonussen, waarmee je de macht hebt om je leven te herdefiniëren en jouw gewenste realiteit te manifesteren!

  • Ontdek je de transformerende concepten die mijn cursisten gedurende hun intensieve 3-maanden traject bij Healing Through Awareness leren.

  • Ontdek wat het fundament van je leven is en hoe dit je leven beheerst als je hier te weinig aandacht aan schenkt.

  • Ontdek je HOE je stappen kunt zetten naar gelukkig leven en dit ook kunt behouden.

  • Leer je een super krachtig tool om geconcentreerd en gefocust te blijven, zodat je elke dag vol vertrouwen en doelgericht kunt leven.

  • Leer krachtige technieken om je lage energie te transformeren naar hogere vibraties, waardoor je je fysiek en emotioneel beter in balans voelt en vol energie zit

TOTALE WAARDE VAN €386,99

Wat je leert...

T.w.v. €159,-

T.w.v. €227,99

Boek €28,99 + cursus €199,-

TOTALE WAARDE VAN €386,99

Align - Attune - Allow 

Personal Mindset & Destiny Rewriter

Roadmap To 

Happiness

Boek + Online Cursus

T.w.v. €159,-

T.w.v. 97,-

T.w.v. €227,99

Online Cursus + werkboek

Align Attune Allow

Nu TIJDELIJK €47!!!

best value!

Alright! Dit kan ik niet laten liggen!

Realiseer dat deze Ultieme Formule een perfecte aanvulling vormen op je reis. Ze bieden je de essentiële tools en kennis die je nodig hebt om vol vertrouwen en vastberadenheid jezelf te transformeren naar de beste versie van wie je kunt zijn. Het creëert een krachtige synergie die een ware revolutie teweegbrengt in de kern van jouw zijn en zorgt voor ongekend succes!

Realiseer dat deze Ultieme Formule een perfecte aanvulling vormen op je reis. Ze bieden je de essentiële tools en kennis die je nodig hebt om vol vertrouwen en vastberadenheid jezelf te transformeren naar de beste versie van wie je kunt zijn. Het creëert een krachtige synergie die een ware revolutie teweegbrengt in de kern van jouw zijn en zorgt voor ongekend succes!

Sylvie's boek en begeleiding hebben mijn leven op een ongelooflijke manier veranderd. Voorheen worstelde ik dagelijks met negatieve gedachten en voelde ik me constant overweldigd door piekeren en malen in mijn hoofd. Dit beïnvloedde niet alleen mijn werkprestaties, maar ook mijn relaties in mijn gezin. Gelukkig ontdekte ik Sylvie's podcast "Positief Denken! Hoe doe jij dat?" en vond ik haar tips geweldig bruikbaar. Toen ik haar boek kocht en gelijk begon te werken aan mezelf, veranderde alles. Door dagelijks slechts 15 minuten tot een half uur te investeren, leerde ik dat ik de controle had over mijn gedachten en begon ik ze systematisch om te draaien van negatief naar positief. Hierdoor begon ik niet alleen mijn leven op een meer positieve manier te benaderen, maar manifesteerde ik ook dingen waar ik al lang naar verlangde. Sylvie staat altijd klaar om te helpen en haar toewijding aan haar cursisten is echt bewonderenswaardig. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatie die ze in mijn leven heeft bewerkstelligd. Als je twijfelt, zou ik zeggen: DOEN!! 

IK MERKTE GELIJK VERANDERING!

Els

Je hebt nu twee keuzes:

Gefeliciteerd! Je hebt het einde van deze pagina bereikt. Je weet nu ALLES over Personal Mindset & Destiny Rewriter

Er zijn nu 2 dingen die je kunt doen...

OPTIE 1 

Je neemt deze super krachtige bundel, leert in korte tijd álles wat je moet weten om een meer gelukkig leven te leiden, alle vormen van stress los te laten en het leven aan te trekken dat je zo erg wenst. Je brengt de lessen uit deze bundel in de praktijk en ziet jouw leven met 100% floreren. Eindelijk voel jij waar je al jaren van droomt en de ene na de andere leuke gebeurtenis komt naar JOU toe.


OPTIE 2

Of je denkt: ik kan dit allemaal zelf wel. Je besteedt uren, dagen, weken aan het lezen van gratis tips over Instagram en Google. Probeert wat losse trucjes, maar hebt eigenlijk niet echt een idee waar je mee bezig bent. Het resultaat? Het kost je de grootste moeite om dat leven dat je zo graag wenst aan te trekken, los te laten van je grootste belemmeringen en over een jaar sta je nog precies waar je nu staat.

Dit is een NO-BRAINER! Ik kies voor OPTIE 1

Je neemt deze super krachtige bundel, leert in korte tijd álles wat je moet weten om een meer gelukkig leven te leiden, alle vormen van stress los te laten en het leven aan te trekken dat je zo erg wenst. Je brengt de lessen uit deze bundel in de praktijk en ziet jouw leven met 100% floreren. Eindelijk voel jij waar je al jaren van droomt en de ene na de andere leuke gebeurtenis komt naar JOU toe.

Of je denkt: ik kan dit allemaal zelf wel. Je besteedt uren, dagen, weken aan het lezen van gratis tips over Instagram en Google. Probeert wat losse trucjes, maar hebt eigenlijk niet echt een idee waar je mee bezig bent. Het resultaat? Het kost je de grootste moeite om dat leven dat je zo graag wenst aan te trekken, los te laten van je grootste belemmeringen en over een jaar sta je nog precies waar je nu staat.

Dit is een NO-BRAINER! Ik kies voor OPTIE 1

Is dit voor mij als ik al van alles heb geprobeerd?

Deze bundel is bedoeld om je een nieuwe kijk te bieden op jouw leven, zelfs als je al veel hebt geprobeerd. Het helpt je bewuster te worden van jouw gedachten en leert je hoe je op de juiste manier jouw brein kunt resetten of herprogrammeren.

Frequently Asked Questions

Ik weet nog niet zoveel over spiritualiteit, heb ik hier dan iets aan?

Zeker! We duiken niet diep in spirituele concepten. Deze bundel is ontworpen om jou op een zachte manier te begeleiden bij het nemen van de controle over jouw leven. Zoals je kan lezen, draait het allemaal om het veranderen van jouw mindset, wat op zijn beurt een aanzienlijke impact kan hebben op jouw toekomst.

Ik heb al veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling, heb ik hier dan iets aan? 

Absoluut! Zelfs als je al veel ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, zal deze bundel je nog meer bewust maken van het leven en je dieper laten graven in je eigen groeiproces. Je zult nieuwe perspectieven ontdekken en praktische tools vinden die je kunt integreren in je bestaande routine voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoeveel tijd kost het om dit werkboek te gebruiken?

Als je dagelijks slechts 15 minuten tot een half uur aan jezelf besteedt, zul je zeker vooruitgang boeken! Consistentie is echter de sleutel tot succes, dus het is belangrijk om de oefeningen dagelijks te blijven doen. Als je echt verandering in je leven wilt zien, moet je bereid zijn om aan jezelf te werken!

Wanneer ga ik resultaten zien?

De tijdlijn voor het zien van resultaten varieert van persoon tot persoon. Sommigen merken veranderingen al na twee weken, terwijl anderen er mogelijk een maand voor nodig hebben. Het hangt af van hoe diep de negativiteit in jou is geworteld en hoe vastberaden je bent om aan jezelf te werken. Hoe meer toegewijd je bent en hoe consistenter je de oefeningen uitvoert, hoe sneller je resultaten zult zien.

Wat als ik niet zeker ben of ik hier klaar voor ben?

Het is belangrijk om je intuïtie te volgen. Deze bundel houdt een spiegel voor en kan op sommige momenten confronterend zijn. Als je het gevoel hebt dat je er nog niet klaar voor bent, is het wellicht verstandig om nog even te wachten. Het kan namelijk zijn dat het op dit moment meer schade aanricht dan goed doet. Neem de tijd om te voelen of het juist voor jou is.