DEUREN VAN "HEALING THROUGH AWARENESS" ZIJN GEOPEND

SCHRIJF JE IN

SCHRIJF JE IN

Een stralende dame die in volledige alignment is, straalt van geluk en innerlijke vreugde
Ik ben Sylvie!

Ik ben gecertificeerd Energy Healer, Transformatie & Manifestatie Coach. Energie is mijn passie! Energie is Magie! Het beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag! Want Energie = Magie

hey there

ACTIVEER, VISUALISEER, MANIFESTEER!

6 GEHEIMEN VOOR EEN magische RELATIE

KOOP NU

KOOP NU

MIJN WERKBOEK

KOOP NU

MIJN ZEER GEWILD WERKBOEK ALS E-BOOK (PDF)

KOOP NU

DEZE DOE IK MAAR 1X PER JAAR

MEER INFO

Alignment

Leven in Alignment en de Kracht van Flow

September 22, 2023

In deze blogpost verkennen we het concept van Alignment en het leven in Flow, met als doel meer innerlijke rust en vervulling te bereiken. We duiken dieper in de betekenis van Alignment en hoe het ons leven kan verbeteren. 

Leven in Alignment en de kracht van FLOW voor innerlijke rust en vervulling

1. Inwendige Afstemming: Hierbij gaat het om het in lijn brengen van onze innerlijke zelf, zoals onze gedachten, gevoelens en overtuigingen, met onze doelen en verlangens. Het is als het kalibreren van de kompasnaald van onze denkgeest zodat deze wijst in de richting van onze wensen.

2. Uitwendige Afstemming: Dit betekent dat onze acties en gedragingen in lijn moeten zijn met onze doelen en waarden. Het gaat om de stappen ondernemen die nodig zijn om onze doelen te bereiken en ervoor zorgen dat onze keuzes overeenkomen met wat we willen bereiken.

3. Afstemming met het Universum of Hogere Kracht: Sommigen geloven dat er een hogere kracht is of een universele energie die ons ondersteunt. Afstemmen op het universum betekent in harmonie zijn met deze krachten en het gevoel hebben dat het leven ons steunt.

Leven in Alignment

Wanneer we in alignment zijn, ervaren we vaak een staat van flow, waarin dingen gemakkelijker lijken te verlopen en obstakels minder belemmerend zijn. Het is als meedrijven op een rivier in plaats van tegen de stroom in te zwemmen.

Een voorbeeld van alignment is wanneer we streven naar een gezondere levensstijl. We beginnen positief te denken over ons vermogen om gezonde keuzes te maken (inwendige afstemming), nemen regelmatig deel aan lichaamsbeweging en maken gezondere eetkeuzes (uitwendige afstemming), en merken dat we meer energie hebben en ons beter voelen (afstemming met het universum).

Het toepassen van alignment kan leiden tot een vervullender en gelukkiger leven. Het draait allemaal om het in lijn brengen van onze energie met onze doelen en verlangens, waardoor we negatieve energie kunnen transformeren in positieve energie.

Wat is inwendige afstemming

Inwendige afstemming is een essentieel onderdeel van persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Hier zijn gedetailleerde stappen en technieken om inwendige afstemming te bereiken:

Zelfbewustzijn cultiveren: Besteed aandacht aan je gedachten, gevoelens en overtuigingen door reflectie, zoals het bijhouden van een dagboek.

Positief denken ontwikkelen: Leer negatieve gedachten om te buigen naar positieve alternatieven.

Meditatie en mindfulness beoefenen: Verhoog je zelfbewustzijn door regelmatige meditatie en mindfulnessoefeningen.

Emotionele intelligentie opbouwen: Herken, begrijp en beheers je emoties en uit ze op een gezonde manier.

Zelfcompassie omarmen: Wees vriendelijk en begripvol voor jezelf, accepteer jezelf volledig, en stop met zelfkritiek en perfectionisme.

Visualisatie en doelstellingen: Visualiseer je doelen alsof ze al zijn bereikt en stel duidelijke doelen met een actieplan.

Omgeving en relaties: Werk aan gezonde relaties en communiceer effectief om emotioneel in balans te blijven.

Zelfverzorging: Zorg voor slaap, voeding, lichaamsbeweging en ontspanning.

Geduld en consistentie: Begrijp dat inwendige afstemming een voortdurende reis is die tijd en oefening vergt.

Inwendige afstemming draait om zelfontdekking, het transformeren van negatieve denkpatronen en het in lijn brengen van je innerlijke wereld met je doelen en waarden. Door deze stappen te volgen en regelmatig te oefenen, kun je diepere innerlijke afstemming bereiken en een positievere en vervullende levenservaring creƫren.

Uitwendige Afstemming en Effectief Handelen

Uitwendige afstemming gaat over het consistent en doelgericht handelen om je doelen te bereiken. Hier zijn stappen om uitwendige afstemming te bereiken:

Doelen stellen: Definieer duidelijke doelen voor verschillende aspecten van je leven en identificeer je kernwaarden.

Actieplan: Vertaal je doelen naar concrete actiestappen met realistische tijdslijnen en mijlpalen.

Time management: Beheer je tijd effectief met technieken zoals to-do lijsten, time blocking en de Pomodoro-techniek.

Nee zeggen: Leer nee te zeggen tegen verzoeken die niet in lijn zijn met je doelen en waarden.

Evaluatie en herziening: Regelmatig je actieplan en doelen evalueren en aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Zelfdiscipline en doorzettingsvermogen: Blijf toegewijd, zelfs in moeilijke tijden, en leer van tegenslagen.

Steun en vermijd negatieve invloeden: Zoek steun van anderen en vermijd invloeden die je van je doelen afhouden.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Pas je plannen aan als de omstandigheden veranderen, terwijl je gefocust blijft op je doelen.

Beloning van succes: Beloon jezelf wanneer je mijlpalen bereikt.

Uitwendige afstemming vereist discipline, planning en aanpassingsvermogen. Door bewuste keuzes te maken in hoe je je tijd en energie besteedt, kun je ervoor zorgen dat je acties in lijn zijn met wat echt belangrijk is voor jou, wat bijdraagt aan een gevoel van voldoening en vervulling in je leven.

Afstemming met het Universum en Spirituele Verbinding

Afstemming met het universum betekent in harmonie zijn met hogere krachten of de natuurlijke stroom van het leven. Hier zijn stappen om afstemming met het universum te bereiken:

Bewustzijn en mindfulness: Ervaar het huidige moment volledig en wees bewust van je omgeving.

Vertrouwen en overgave: Geloof dat het leven voor je zorgt en leer los te laten wat buiten je controle ligt.

Luister naar je intuĆÆtie: Versterk je innerlijke kompas door stilte en innerlijke reflectie.

Synchroniciteit waarnemen: Let op tekenen en symbolen in je leven.

Positieve energie uitzenden: Handel vanuit liefde, mededogen en vriendelijkheid jegens anderen.

Dankbaarheid beoefenen: Schrijf dagelijks op waarvoor je dankbaar bent.

Spirituele rituelen: Creƫer praktijken die je verbinden met hogere wijsheid en leiding.

Leren van spirituele bronnen en wijzen: Bestudeer boeken, lezingen en podcasts over spirituele groei.

Tijd doorbrengen in de natuur: Verbind je met de natuurlijke wereld.

Geduld en acceptatie: Begrijp dat afstemming met het universum een geleidelijk proces is.

Afstemming met het universum kan leiden tot diepere vervulling, vrede en doel in je leven. Daarnaast gaat het om het erkennen van een grotere kracht in het leven en het leren om in harmonie met die kracht te leven. Deze stappen kunnen verschillende betekenissen hebben voor verschillende mensen, afhankelijk van hun spirituele overtuigingen.

Leven in Alignment voor Innerlijke Rust en Vervulling

Afstemming kan op drie manieren plaatsvinden: inwendige afstemming, uitwendige afstemming en afstemming met het universum. Bovendien is het een reis van zelfontdekking, actie en spirituele verbinding. Ik nodig je uit om deze principes toe te passen in je dagelijks leven en te streven naar alignment, want het brengt innerlijke rust en vervulling.

Luister naar deze Podcast

Wil je graag over dit onderwerp luisteren, klik dan hier om naar Spotify te gaan en klik hier om naar ApplePodcast te gaan.

Wil je meer leren

Een 2x per jaar geef ik live sessies bij de 3 maanden cursus Healing Through Awareness. Deze cursus is voor zij die al enig voorwerk hebben gedaan. Ben je nieuw in de spiritualiteit, dan raad ik je heel erg deze cursus af omdat we heel diep gaan. Heb jij toch al enige ervaring met shadow work en je hebt interesse om jezelf nog beter te begrijpen kunnen klik dan hier op deze link.

Wil je liever kennismaken met mij en de manier hoe ik werk? Dan is deze mega geweldige GRATIS WORKSHOP zeker iets voor jou! Hier leer ik je wat manifesteren is en hoe je in alignment kunt komen met je toekomstige jij, de persoon die al heeft gemanifesteerd. Klik hier voor meer info.

Transformeer je negatieve e-moties naar positieve e-moties met deze geweldige tool!

Deze super tool helpt je om stapsgewijs uit een negatief gevoel te komen en deze energie te transformeren naar een positief gevoel. Je leert hierdoor in het NU leven en los te laten van die zware e-moties!

energie obsessed, schrijfster van #1 boek, houdt ontzettend van groenten

Hi, ik ben Sylvie!

Ik hou van alles wat met ENERGIE te maken heeft! Of beter gezegd, ik ben geobsedeerd door energie! Het is iets MAGISCH en je kan er alles mee toveren! Vind je me gek door hetgeen ik je vertel? No problem! Ik ben ook een tikkeltje gek! Gek van ENERGIE, gek van de NATUUR, gek van de MENS, gek van mijn LEVEN! Een 17 jaar geleden ben ik begonnen met Energy Healing. Dit is uitgegroeid tot een enorme passie. Energie beheerst ons leven als we niet leren hoe we deze kunnen transformeren! En ik leer je dat graag!
Want Energie = Magie