Ben jij klaar om een volledige transformatie te ondergaan en jouw leven 180 graden te keren?

Level Up Your Life

Een techniek die ik in al mijn coachingssessies gebruik en waar mijn klanten enorm veel succes mee behalen.

Leer jezelf op een dieper niveau begrijpen, herontdekken en herprogrammeren

Ontdek hoe je stappen zet naar jouw ideale zelf en een magneet wordt voor succes

Begin met het loslaten van je mentale blokkades, zodat niets meer in de weg staat tussen jou en jouw droomleven

Leer manifesteren op de correcte manier, met behulp van wetenschap en neurowetenschap


ready to
level up
your THING?

ALIGN 
ATTUNE 
ALLOW

ALIGN  ATTUNE  ALLOW

Meld je nu TIJDELIJK GRATIS aan voor deze minicursus!

Ik zal je geen spam sturen, beloofd! Wel mag je wat extra tips verwachten om nóg meer in jouw ideale versie van jezelf te stappen. 

volg me via instagram
@positiefdenken.podcast

Ja, ik wil mijn leven transformeren!

- Louise

"Sylvie heeft me een prachtige manifestatietechniek geleerd waarbij je jezelf inbeeldt als je toekomstige zelf op je tijdlijn. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf een boost gegeven, maar ook mijn leven gered. Diepe dankbaarheid voor Sylvie, mijn reddende engel in moeilijke tijden! Dit was zo mooi en ontroerend! You're an Angel in disguise! "

TOEN MIJN BEDRIJF BERGAFWAARTS GING, HEB IK DE MOED BIJEENGERAAPT EN BEN IK IN PRIVÉCOACHING GEGAAN BIJ SYLVIE. 

Ik kan niemand anders dan Sylvie aanwijzen als perfecte coach! 

"Sylvie is een bijzonder persoon, je voelt je zo op je gemak bij haar. Ze straalt zoveel liefde uit en deelt deze met jou. Tijdens mijn privécoachings heeft ze me een techniek geleerd die mijn leven 180° heeft doen veranderen. Ik pas het elke dag toe en zie nog steeds de synchroniciteiten in mijn leven verschijnen. Ontzettend dankbaar dat deze prachtvrouw mijn coach is! "

- Monique

AL HAAR PROGRAMMA'S ZIJN THA BOM!

"Wat Sylvie heeft neergezet is een echte PAREL! Zodra je haar cursus doet, stap je al in een hogere vibratie! Je voelt je gelijk goed!! Je gaat meer in je kracht staan! Echt een super aanrader!!"

- Dominique

I  hate  to  break  it  to  you...

...maar alleen heel hard nadenken over hoe graag je een dikke bankrekening zou willen hebben, gaat je geen stap verder brengen.

Toch is dit het beeld dat veel mensen tegenwoordig hebben van manifesteren. Ik ben de laatste die je zal vertellen dat intenties zetten, affirmaties en visualiseren zonde van je tijd zijn. Maar er is meer voor nodig dan dat. 

Als je écht verandering wilt in je leven, zul je in een nieuwe identiteit moeten stappen. Je moet de versie van jezelf worden die al heeft wat jij graag wilt hebben. 

In het geval van de dikke bankrekening, moet je eerst de persoon worden die al een dikke bankrekening heeft - als dat is wat je graag wilt. Dan komt het op je pad. Maar je moet er wel iets voor doen. Het is niet zo dat je gaat visualiseren en ✨ magic ✨ alles wat je maar wenst wordt in je schoot geworpen. 

Met ALIGN - ATTUNE - ALLOW leer je hoe je WEL het leven van je dromen kunt manifesteren. Je ontdekt wat hetgeen is dat je ECHT wilt in het leven en zet ook de eerste stappen in de richting van jouw nieuwe identiteit. Zo word je stapje voor stapje de persoon die je moet zijn om jouw droomleven waar te maken. 


Ik wil op de juiste manier leren manifesteren →

Al meer dan 17 jaar lang ben ik gecertificeerd energy healer en dompel ik me dagelijks onder in transformerende rituelen. Als transformatie- en manifestatiecoach laat ik zien hoe wetenschap en spiritualiteit samensmelten tot één geheel.

De geheimen van energie zijn voor mij geen mysterie meer. Met Align, Attune, Allow sta ik klaar om ze ook voor jou te onthullen. 

Hallo, ik ben Sylvie Dutoit en ik heb een passie voor het ontketenen van de kracht van energie en transformatie

You're in the right place,

Sylvie

Sylvie

even voorstellen...

Als jij de minicursus bekijkt, de oefeningen maakt en er dagelijks mee aan de slag gaat, weet ik 100% zeker dat je verandering gaat merken!

Ik zal je geen spam sturen, beloofd! Wel mag je wat extra tips verwachten om nóg meer in jouw ideale versie van jezelf te stappen. 

volg me via instagram
@positiefdenken.podcast

Schrijf je al in en zodra het online staat, ontvang jij het als eerste!

Ik wil dit!